Sign up for Keramisto 2018

Hans Meeuwsen Matthieu Robert Rejane Creteau

 

Beleef Keramisto 2018

Keramisto vindt plaats op 15 en 16 september 2018.

Professionele keramisten kunnen zich aanmelden voor selectie. Eind maart worden de deelnemers bekend gemaakt. 

31e Internationale keramiekmanifestatie

Keramisto is een internationale keramiekmanifestatie. Kom hier om u te laten inspireren. U vindt hier de meest ervaren professionals. Een comité van beroepskeramisten hebben uit een enorm aanbod de 100 meest getalenteerde pottenbakkers uit heel Europa geselecteerd. De keramisten tonen hun actuele werk en laten u kennismaken met de nieuwste technieken en trends.

Unieke objecten

Bent op zoek naar een uniek servies, een blikvanger van een vaas of een uniek object voor uw interieur? Bent u al die Ikea en Blokker huishoudens ook zo zat? Maak van uw serviesgoed weer wat speciaals! 

Keramisto biedt al jaren een schitterend aanbod van keramiek in al zijn verschijningsvormen. U vindt hier objecten die u nergens in Nederland kan vinden vanwege de internationale allure. 

Bijzondere presentaties

Heeft u zich altijd afgevraagd hoe bepaalde objecten gemaakt worden, of hoe heet u de oven moet stoken? Alle keramisten staan open om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast worden er meerdere demonstraties gegeven waardoor uw live kunt zien hoe een pot gedraaid wordt. 

Laat u inspireren door de internationale keramiekmanifestatie Keramisto 2017!

Schitterende locatie

Keramisto is een markt die plaatsvindt in Milsbeek, Noord-Limburg. Het ligt net verscholen onder de rook van Nijmegen in een prachtige groene omgeving. U kunt hier genieten van het unieke werk van de keramisten, maar ook een heerlijke wandeling maken om goed tot rust te komen. 

De fraaie omgeving nodigt u uit tot een langer verblijf: maak van uw bezoek aan Keramisto een ontspannen weekendje weg. Doe u tegoed aan een stuk originele Limburgse vlaai en bezoek het Reichswald in de buurt.