Programma. Keramist in de Schijnwerper

Keramist in de Schijnwerpers

Je kunt allerlei demonstraties bijwonen. Keramisten laten zien hoe zij werken en geven handige tips.

 

Keramisten laten zien hoe zij werken

 

Ook dit jaar biedt Keramisto alles voor de keramiekliefhebber! In de loop van het jaar komt er meer informatie bekend over het programma. Volg ons ook op Facebook om direct op de hoogte te biljven van alle nieuwe onderdelen. 


Kinderkleikraam

Kinderkleikraam

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk is er de welbekende kinderkleikraam waar de kinderen kunnen werken aan hun eigen meesterwerken. Met mooie stukken klei kunnen ze aan de slag om het werk van hun favoriete keramist na te maken. Na afloop mag dit ook zeker mee naar huis worden genomen.

De kinderkleikraam is geheel gratis.

Demonstraties

Of u nu een hobbykeramist of een professional bent, het is altijd leerzaam om te zien hoe anderen het aanpakken. Via diverse demonstraties kunt u alles leren over hoe professionele keramisten hun werk maken. Er worden workshops gegeven en u kunt de keramisten het hemd van het lijf vragen.

Benodigdheden

Op zoek naar dat ene hulpmiddel of een boek om alles te leren over bepaalde soorten klei? Op Keramisto vindt u leveranciers die alles aanbieden op het gebied van klei. Hulpmiddelen, ovens, boeken noem maar op. Het is te vinden op Keramisto.

Eten en drinken

Natuurlijk hoeft u niet naar huis met honger of dorst. Wederom staat er een grote tent waar u genoeg eten en drinken kan vinden. Ook vindt u verspreid over het terrein verschillende plekken om wat lekkers te eten of iets te drinken.